Anna Mas Fotografia
BODA

REPORTATGE TARDORENC

En Joan i la Griselda es casaran a La Roureda el proper maig. Em van demanar de fer el reportatge pre boda ara, per poder utilitzar les fotografies per les invitacions, i els proposo fer una passejada per la riera de Cànoves (Parc Natural del Montseny).

Malgrat les baixes temperatures i el dia força grisós, la sortida acaba sent molt divertida i acolorida. Em trobo que en Joan i la Griselda són una parella disposada a divertir-se, freaks de les fotografies com es defineixen ells mateixos, i jo, que he arribat gelada, i que confesso estava pensant que potser no era el millor dia per fer una sessió, de seguida entro en calor. Pel camí, a més, ens trobem un regal, un kaki (palosanto) esplèndid. El resultat final, unes fotografies alegres i romàntiques que de grises no en tenen res. M’encanten!.

Estic impacient per veure com serà la invitació … Em consta que són una parella molt creativa i de fet ells mateixos es faran el seu àlbum de casament amb scrapbooking.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Griselda 3 desembre, 2013 at 14:41

  Ens encanten les fotos que ens has fet! Són impresisonants

  • Reply Anna Mas 28 desembre, 2013 at 9:20

   A mi també m’encanten! Un treball fet a mitges. Vosaltres hi heu posat el look, les ganes, els sonriures, les mirades….
   M’ha fet molta il.lusió rebre la vostra invitació per correu convèncional. Ja arriben poques cartes a la bústia (i quasi sempre són factures hahaha).Us ha quedat molt maca!!

  Leave a Reply