Reportatges Casament Anna Mas Fotografia
BODA

PAPAROLES I MUNTANYES MÀGIQUES

Quan parlem amb la Jessica i en Ricard d’on fer el previ, el lloc concret no el saben, però ho tenen clar; cal que hi hagi paperoles, no m’expliquen el perquè, i cal que es vegi Montserrat. Tots dos veuen la muntanya des de les finestres de casa seva però per cantons oposats. Dies abans fan la localització i el pont de maig em citen a Marganell.
Genial, perquè només a 1 hora de casa descobreixo un paisatge preciós, increïble per fer el reportatge, però també un lloc per fer excursions on de ben segur tornaré.
Acabem parlant de botànica. Jo a les paparoles les anomeno roselles o també conec fins i tot el nom en llatí Papaver rhoeas. En anglès la Jessica em diu que en diuen Puppy flowers. Quan arribo a casa em poso a investigar i trobo que aquesta flor l’anomenen amb un munt de noms més,: pipiripip, peperepep, pipaparapip, roella, gall, gallaret, gallgallaret, quiquiriquic, quicaraquic, quicaracoc, coquerecoc, badabadoc, ababol, colet, lloca,  …. alguns d’ells són ben divertits,   Com ho és també la foto que encapçala aquesta entrada. El perfil  de’n Ricard  encaixa de forma sorprenent  amb la silueta de la muntanya!!!.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply