Anna Mas Fotografia. Reportatges casament
BODA

Casament Jose i Yoli: FROST

Ja he començat a fer casaments d’aquest 2016 però encara me’n queden alguns del 2015 per ensenyar. I em fa pena que es quedin al calaix, perquè darrere hi ha parelles magnífiques que després d’haver fet la primera visita, el reportatge previ, la preparació dels horaris, el casament, la revisió de l’àlbum , entremig un munt de mails i wassaps, de converses, riures i també algunes confidències; passen a ser per a mi alguna cosa més que clients amb les seves dades a un full d’excel. I a cada entrega d’àlbum em queda aquella sensació que tant de bo tornem a coincidir i les ganes de seguir en contacte.

En Jose i la Yoli em van contractar quasi un any i mig abans del casament. Em penso que tenen el record d’antel•lació. Vàrem fer el previ a Santa Fe del Montseny i aquí ja podríem explicar alguna anècdota de mareig col•lectiu. Menys en Jose ens vàrem marejar tots, inclòs el seu gos Frost .

El dia del casament crec que en Jose també té el record del nuvi més nerviós. Me’l vaig trobar tremolant literalment de cap a peus. La Yoli fins que no va acabar la cerimònia no es va treure el nus de l’estómac. Després però, ja va ser tot riure i gaudir
D’aquest dia plujós em quedo amb un moment màgic quan a mig fer les fotos amb els convidats va aparèixer un doble arc de Sant Martí.

Ja sabia que en Frost no estava gaire bé, i per wassap la Yoli em diu que finalment no ha superat la malaltia. Sé que són una parella molt amants dels animals i que per a ells en Frost era un mes de la familia. Una gran abraçada Jose i Yoli i molts ànims !

Lloc casament: La Torre del Pi
Vestit de la Núvia : Immaculada Garcia
Organització event: Designo events

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply