BODA

En moto xuxupapapa : reportatge preboda d’en Jordi i la Sandra

Dies abans del reportatge previ, en Jordi m’envia per wassap les fotos d’un sis-cents i una vespa antiga per a què trii que m’agrada més per les fotos. Que difícil!!! Les dues coses m’encanten!! Finalment apostem per la vespa i fem les fotos en un camp de pereres tot florit i al canal Segarra Garrigues. Acabem a Termens, el poble de la Sandra, on si o si , cal fer fotos al pont.
Un matí molt divertit i unes fotos que m’encanten!
Espero amb il·lusió aquesta boda on la festa està assegurada, i on a més, trobaré l’Anna i en Noe i en Toni i la Tere a qui també els vaig fer les fotografies de casament. Malgrat les previsions de pluja segur que tot serà magnific, així que ànims Jordi i Sandra!!!
I sense adonar-me’n, mentre sel·lecciono les fotografies d’aquesta entrada, em trobo de sobte cantant la cançó d’en Tàpies … en moto xuxupapapa, en moto xuxupapapa, en moto xuxupapapa

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply