IMG_0128
BODA

CASAMENT AMB BANDA SONORA: Christian i Paula

Que podreu veure i escoltar en aquesta entrada?:
Moments molt emotius com el de la Paula entrant a l’església amb tota la família i els amics cantant “Compte amb mi “ de Xarango. La núvia va plorar a llàgrima viva i jo quasi.
Alguns moments còmics com un nuvi saltant amb bambes de running; una núvia encabint-se en un 2 cavalls ; sort que la Paula està primeta; o la gosseta Coby saludant a l’àvia d’en Christian.
Moments de plaer: El convit es va fer al Serrat del Figaró . En Christian és cuiner i a la primera entrevista ja em va explicar que  tenía claríssim que l’àpat del seu casament havia de fer-lo amb en Nandu Jubany. Els fotògrafs i camerògrafs a més de menjar molt bé ens varen tractar com a reis. Jo hi vull tornar!!!
I molts moments d’alegria i amor!!
Com que sé que aquesta família són tots especialment amants de la música, per això he fet aquesta entrada al blog  amb imatges i música ….. Gràcies Christian i Paula PER COMPTAR AMB MI en un dia tan especial.

Casament Christian i Paula 1.8.2015 from Anna Mas on Vimeo.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply loren 18 gener, 2016 at 14:45

  Ana ya hace años que nos conocemos por las fiesta en la torreta y en la Roca y una vez mas tu trabajo ha sido fantastico , claro esta que te lo han puesto facil con la boda de la Paula y el Crishian , tuvo que ser genial , felicidades a los dos

  • Reply annamas 18 gener, 2016 at 15:30

   La verdad es que si que ha sido un trabajo para disfrutar!!!! grácias!

 • Reply Imma vidal 18 gener, 2017 at 14:10

  Va ser un dia fantastic, i vosaltres feu possible que el tornem a gaudir remirant unes fotos maravelloses!!! Gràcies per tooooot!!!

 • Leave a Reply