reportatges casament Anna Mas Fotografia
BODA

NIT DE FESTA MAJOR A CAL VISÓ

Emprenc el camí cap a Gaià , al Bages, un dels dies més calorosos de tot l’estiu , amb musiqueta i l’aire condicionat a tope, seguint el full de ruta totalment detallat que en Ricard i la Jessica han preparat per als convidats. Estic molt il·lusionada perquè m’encanten els casaments en entorns rurals.
Trobo Cal Visó a la primera!. He quedat per dinar amb tota la família i entre truites de patates i una empanada boníssima vaig coneixent tothom. Quan he arribat encara estaven tots enfeinats muntant fotocalls, decoració, etc. I és que a aquest casament tot, tot i tot ho han fet els nuvis. Hand made 100%
La masia és molt coquetona, envoltada de camps daurats, amb molts raconets interessants. M’encanten les habitacions totalment pintades de blanc , la zona de l’antic pou on s’ha celebrat la cerimònia, la vella alzina amb hamaques, el porxo i l’era de la masia, engalanada amb banderoles, que recorda aquelles places de poble els dies de festa major i que resulta un espai entranyable pel final de festa. Tot plegat un casament encantador!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Meritxell 24 setembre, 2015 at 19:47

    sense paraules… com sempre… increibles…

  • Leave a Reply