Anna Mas Fotograf casaments
BODA

RECORDANT VELLS TEMPS …

En Luís i l’Eva em van demanar que els suggerís un lloc bonic i tranquil per fer el seu reportatge pre boda. No ho vaig dubtar, Santa Fe del Montseny! Era el començament de la primavera, quan el color verd de les fulles acabades d’estrenar a les fagedes és molt especial. A més, en conec tots els racons doncs hi vaig treballar uns quans anys com a biòloga i educadora ambiental. Així que vaig poder recordar els vells temps …

Genial la passejada. Pel camí ens vàrem trobar un habitant molt comú d’aquesta vall, una granoteta roja rana temporaria que a Catalunya només viu en llocs freds.

Quan ja acabàvem el recorregut al voltant de l’embassament, l’Eva va intentar portar a collibè en Luís, però ell no ho va veure del tot clar … Aquesta va ser l’instantanea per fer la seva invitació de casament.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eva 26 febrer, 2013 at 16:06

    Anna… Quins records! Ets sens dubte la millor fotògrafa que vam poder tenir el dia del nostre casament. Tú i la Mita ens vau fer sentir molt a gust en tot moment i els resultats són espectaculars. Estem mooooooooooolt contents amb els àlbums i amb el vídeo. Lo que més ens agrada de la teva feina és que moltes fotos surten espontàniament, com aquesta de la invitació, que va ser sense planejar res.
    Tothom està encantat amb les fotos! Aquestes del preboda les recordem amb un carinyo especial perquè van ser les primeres i és cert que vam passar un matí divertidíssim, però totes són genials i ens agraden. Tot i així, si haguéssim de triar crec que jo em quedo amb les del post-boda perquè ja estàvem super relaxats i se’ns veu super tranquils sense cap estres i no sé com tu vas fer però semblem dos models!! (i sense photoshop eh!!! jajaja)

    Una abraçada ben forta super Anna Mas. Ets la millor!

  • Reply annamas 26 febrer, 2013 at 20:05

    Gràcies!!!!!!!!!!!!
    una gran abraçada pels dos

  • Leave a Reply