Opinions

Sandra & Albert

“Vam saber que seria la fotògrafa del nostre casament quan vam veure el reportatge espectacular fet en un altre casament al qual vam assistir, i no ens vam equivocar. Com a bona fotoperiodista, l’Anna no només fa bones fotos sinó que explica històries i és capaç de transmetre les emocions viscudes a través del seu ull crític. El que ningú més veu, ella ho capta; sempre atenta al detall i al moviment inesperat. El resultat evidencia hores i hores de feina i una predisposició total, i aquesta actitud queda plasmada en qualsevol imatge. En poques paraules: l’Anna dignifica la professió, i és una carta segura en qui confiar per a un dia rodó”

 


Brian & Soledad

“It was a pleasure to work with Anna, she was very good to work with and very professional. We were delighted with how the wedding day went and even more delighted with the quality of the photos we received from Anna after the wedding. Thank you again Ana for the tremendous work and support you provided us on our special wedding day”

 


Oscar i Alexandra

“Vam conèixer l’Anna a través de la Pilar, de Sant Pere de Clarà. Per al nostre casament, teníem l’opció d’escollir la fotografia pel nostre compte però, primer, vam voler anar a conèixer l’Anna. I què bé vam fer. Ens va rebre al seu acollidor estudi de Cardedeu i vam estar compartint la nostra història, i la seva. Per a nosaltres era important captar moments espontanis d’una festa que havíem anomenat “Un dia al bosc”. I és que, senzillament, no necessitàvem gaire més que el mateix bosc maresmenc que envoltava la masia ple d’aquelles persones que estimem i que tant volíem veure somriure.L’Anna de seguida va entendre el nostre propòsit i, no només això, sinó que el compartia amb nosaltres: el verd del bosc, el marró de les seves arrels i la senzillesa de l’entorn. El resultat són unes imatges precioses, tendres i senzilles, naturals, fixades en instants que queden per sempre al record gràcies als seus ulls. I és que això és el què més ens va agradar: la seva mirada captant l’espontaneïtat i l’amor curiós amb el què es va fixar en el més petit detall. Gràcies, Anna, per donar-ho tot de tu durant aquelles hores que semblen dies sencers i que tant ens costa deixar de rememorar.”

 


Albert i Sandra

Ens vam casar dues setmanes abans de proclamar l’estat d’alarma, per poc no ho expliquem. Gràcies Anna per captar tots els moments d’aquell dia! Ets increïble! Eternament agraïts! Moltíssimes gràcies!

 

(Podeu llegir aquesta i d’altres opnions a Bodas.net)

 


Saul i Laura

” ¿Què dir de l’Anna? És un cel de persona, i et fa unes fotos autèntiques, que ho transmeten tot, a part t’ajuda molt, les seves fotos transmeten molt de la persona, increïble! M’encanten! ”

(Podeu llegir aquesta i d’altres opnions a Bodas.net)

 


Marina i Dani

“Molt satisfets amb el resultat de les fotos d’un dia tan especial per nosaltres. Cada cop que ensenyem les fotos es com si ens traslladessim de nou a aquell dia. Sense cap mena de dubte, si algú ens pregunta per algun fotògraf, l’ Anna serà la nostra recomenació, el tracte ha estat genial i el resultat també. Moltes gràcies Anna per la teva feina”

 


Raquel i Nico

“Gracies per ser invisible. Ens has permes ser naturals i autentics en un dia on hi han mil ulls observant-nos”

 


Javi i Elena

“La idea era clara, captar el nostre casament amb tota la naturalitat que es respirés en l’ambient, i vam tenir bon ull. Tot va ser molt fàcil des del principi… i creiem que el que buscàvem es veia traduït a la seva fotografia. Vam clavar l’elecció per immortalitzar un dels dies més bonics de les nostres vides, ella, només ella, captant el nostre dia, concentrada i atenta per captar tot el que succeïa, el seu treball desprèn tot allò que volíem: espontaneïtat, elegància, delicadesa, amor, alegria i emocions reflectides a cada fotografia. Gràcies per tot Anna Mas, et tornaríem a escollir sense dubtar-ho. Salut i endavant, que segueixis gaudint de la feina com ho fas. Elena i Javi :D”

 


Nacho i Meritxell

“Gracies anna per unes fotos tan boniques d’un dia tan especial per nosaltres.
Quan miro les fotos puc reviure el dia tal qual va ser… totes son molt naturals, transmeten alegria i molta felicitat. Ens encanten!
Tothom que les veu li agraden moltissim! I la gent em comenta que estaves a tot arreu pero que passaves super desaparcebuda… en resum: una gran feina feta amb molta delicadesa i de la que estem super contents. Moltissimes gracies!”

 


Florian i Marta

“La veritat és que vam trobar  l’Anna per casualitat, i estem contentíssims d’haver-la descobert. Nosaltres ens trobàvem a Alemanya, i des dels primers contactes per Skype  ja ens va agradar l’energia que transmetia.
En tot moment ens vam sentir molt còmodes amb ella. Va ser capaç de captar tots els moments de forma natural i senzilla,  tant els moments més inesperats com els més íntims.
Que dir dels àlbums, són fantàstics, estan fets amb molt de gust i molta gràcia. I no va tenir problema d’enviar-nos-els  a  Alemanya. Per nosaltres un 10! La tornaríem a trucar una i una altre vegada.
Moltes gràcies pel súper record que ens ha quedat d’aquell dia”.


Nora i Nacho amb la Bruna i la Rita

“A mi especialment m’encanten les fotografies, sóc de les que encara fa àlbums en paper any rere any, i teníem molt clar el que volíem; immortalitzar aquell dia però d’una manera natural. Amb l’Anna ens vam entendre des del primer moment. Va comprendre el que volíem i ho va saber complementar aportant el seu punt de vista, la seva professionalitat i experiència. Ara veient el resultat de tot plegat, podem dir que vam escollir a la millor fotògrafa i persona per aquest dia. Les imatges parlen per si soles i es nota quan algú estima allò que fa. Gràcies de nou Anna!! Nora & Nacho”

 

una forta abraçada!!

 

 


Xevi i Carmen

“L’Anna Mas és una persona que estima la seva feina i no mira el rellotge a l’hora de fer-la. Busca que les seves fotografies siguin boniques, però no només en la forma si no en el contingut, perquè busca captar moments preciosos de complicitat entre els nuvis, els amics, la família…En el nostre cas ens va fer tant el reportatge de la preboda com el del casament i ens va agradar molt el resultat. Recomanem molt fer el reportatge preboda tot i que al principi érem reacis, doncs ens va sorprendre molt lo maco que va quedar.  L’Anna et fa sentir còmode durant les sessions i no tens la sensació d’estar posant; busca l’espontaneïtat i la naturalitat. Nosaltres ens vam casar a Sant Pere de Clarà i se’n coneix tots els racons amagats i els millor angles etc. També vam fer l’àlbum de les fotografies de la boda tant per nosaltres com pels nostres pares i van quedar preciosos. És un record que tindrem per sempre i estem molt contents d’haver tingut la sort de trobar-la. Gràcies Anna!”

 


Albert i Júlia

Vam contactar amb l’Anna després de veure les fotos tan maques i reals que feia i quan la vam conèixer no vam tenir cap dubte que voliem que fos la fotògrafa del nostre casament. Et transmet confiança i proximitat. És una autèntica Professional, no dubtariem ni un segon en tornar-la a trucar. Tant les fotografies com l’àlbum són fantàstics i un record molt especial que guardarem sempre. 

La qualitat preu és immillorable. Tot el que podem dir d’ella, de tot cor, és positiu. Gràcies Anna per aquest record tant maco del nostre casament. 


Bernat i Cristina amb la Júlia

“Gràcies a una molt bona amiga vam contactar amb l’Anna, i quan ens vam conèixer de seguida vam saber que haviem encertat. El tracte amb ella és fàcil, natural, amable i des del primer moment va connectar amb la nostra petita Júlia. En el reportatge pre-boda ens vam sentir molt còmodes i va ser una molt bona manera de trencar el gel de cara al casament. Ens feia riure, ens feia posar seriosos, ens feia saltar, ens feia jugar…va ser una tarda molt divertida. El dia del casament, tot i els nervis que duïem a sobre, ella ens va donar confiança des del començament, en els preparatius a casa. Durant la resta del dia vam tenir la sensació que no hi era, però sempre estava al lloc més indicat. En veure l’àlbum vam saber que haviem encertat de ple, i cada vegada que el mirem somriem i en algun que altre moment ens emocionem. Moltes gràcies per la teva feina!”

 


Mike & Gemma

Just wanted to say moltes, moltes gràcies pel nostre àlbum del Casament! Me and Gemma absolutely thrilled with it… a beautiful record of a very special day for us. You managed to capture everyone so naturally and capture the mood and atmosphere brilliantly. So much more than ‘standard’ wedding pictures! We will treasure this for the rest of our lives. Thank you so much once again for everything Anna! Love from Mike & Gemma

 

 


Joan i Ester

“L’Anna va saber captar en tot moment l’essència de la nostra boda, íntima i romàntica. Discreció en tot moment, molts cops com si no hi fos, pero el resultat final no hi van faltar els detalls i va ser espectacular. Cada cop que mirem les fotos i encara més l’àlbum, s’ens posa la pell de gallina, la llum de les fotos, on hi respiren els sentiments. Ens ha quedat un magnífic record.

La sessió del preboda, va ajudar-nos agafar confiança amb la càmera de l’Anna, van sortir molt bones fotos, que ens van donar joc per fer alguns detalls de la boda, i no tan sols vam tenir un dia preciós, si no que ens ho vam passar genial.

“Gràcies Anna per la teva feina i per l’amor que li poses.”

 


Xavi i Bàrbara

Tot el procés del previ, del casament i tota la relació amb l’Anna ha estat un plaer, des del començament ens va donar confiança i ha fet molt més del que inicialment esperàvem. La recomanem sens dubte ja que ha fet una feina súper professional i d’altíssima qualitat. Gràcies Anna per aquests moments tan especials que ens has fet viure: com les fotos amb tots tres ficats al riu, els teus consells per a estar menys nerviosos davant la càmera i la teva habilitat per captar petits moments màgics!!

 


Marc i Cristina

Vam conèixer el treball de l’Anna en el casament d’uns amics propers i no vam dubtar ni un moment a l’hora de contactar-la pel nostre gran dia. Des del primer moment la sintonia va ser absoluta. Va saber entendre i capturar a la perfecció el que per nosaltres era important. Vam fer una sessió pre-casament divertidíssima que ens ha deixat uns records magnífics, i no podem estar més contents del resultat del reportatge del nostre casament. Un 10!

 


 

Natàlia i Adonay

Des del dia que vam conèixer a l’Anna va ser encantadora en tot moment. Atenta, professional, discreta, flexible i amb una sensibilitat especial.
El resultat: Unes fotografies plenes de sentiments, perquè l’Anna no capta imatges, capta moments i emocions.
Veure les fotografies del nostre casament es sens dubte tornar-lo a viure.
Gràcies Anna per acompanyar-nos aquell dia.

 


Arnau i Lídia

Des d’un inici, teníem molt clar que les fotografies del nostre casament havien de ser diferents: fotos vistes des d’una mirada professional, divertida, tendra… i que captés tots aquells detalls que, com a núvis, volíem mantenir-ne un record!

L’Anna ha estat sens dubte la fotògrafa que buscàvem i en cap moment ens ha decepcionat! Una professional de tracte molt fàcil que ha fet una feina excel•lent… el resultat ha estat fantàstic! Mil gràcies Anna!!

 


Inés i Ainhoa

Hola Anna!!

Moltes gràcies per penjar les fotos i avisar-nos. Ens encanten!!! Són tan maques i ens porten tants bons records.. no ens cansem de mirar-les…Moltes gràcies per haver fet possible aquest moment!! Vam estar tots quatre molt i molt a gust.

Una abraçada

Inés, Ainhoa, Toni i Sandra


Núria – Arnau – Guiu – Sança

Ana!!!
Ja he vist les fotos!! Una rera l’altra… no tinc paraules!! Son tant naturals, tendres, sensibles… M’encanten!!! No puc dir més!!! No em surten les paraules..
n’estic molt orgullosa!! Gracies, mil gràcies!!
Ets genial!!
😭😭😊👏🏻👏🏻👏🏻😘


Ester i Manel

El dia que vàrem conèixer l’Anna no ens va fer falta pensar-nos més qui ens faria les fotos un dels dies més especials de les nostres vides. Ens va encantar la seva manera de fer, el feeling que ens transmetia i la seva professionalitat. Un cop vista la feina feta, podem dir que cada foto ens transmet un record d’aquell dia que no oblidarem mai! L’Anna és una crack, a més a més de fer-nos fotos espectaculars que emocionen el dia del casament, hem passat amb ella grans moments en el previ i el post!! I ja estem esperant amb candeletes anar-nos a fer el reportatge d’embaràs!! Moltes gràcies per tot Anna!!! Sabem que ens els pasos més importants de les nostres vides tu ens en faràs els records en imatges!!


 

Aske i Eneida

Contar con Anna Mas como fotógrafa de nuestra boda fue más que acertado. La conocíamos ya que realizó el reportaje fotográfico de la boda de unos amigos y nos encantaron las fotos. Así que cuando llegó el momento de decidir fotógrafo para nuestro gran día no dudamos en ir a verla. Des de el primer momento supo entender que estábamos buscando y su cercanía y profesionalidad nos hizo muy cómodo el “posar” para las fotos de rigor. Lo que más destacaría fue su capacidad de captar los momentos espontáneos durante toda la celebración. Fue un placer contar con ella y la recomendamos 100%. Muchas gracias Anna!


 

Marc i Berta

L’Anna és una gran professional i encantadora. Ens ha fet un reportatge passant totalment desapercebuda i sense les típiques poses,  i el resultat ha estat inmillorable, amb unes fotos naturals, elegants i emotives. El treball final és  excelent, tenim un gran record del nostre casament! Recomanem Bodes Autèntiques 100%.

 


 

Jordi i Bàrbara

Quan et miren amb bons ulls.

Recordem el dia del nostre casament com un dia màgic on cada instant va ser molt especial per a nosaltres, un regal. Quan mirem les fotografies trobem cada detall deliciós, somriures espectaculars i cares de felicitat. Això no és fàcil de captar, els instants volen i voldríem que cada moment fos per sempre. Sort que entre la gent hi havia una fotògrafa que no se’n va deixar perdre ni un! Gràcies Anna!


 

Joan i Anna

Va ser un luxe que l’Anna ens acompanyés el dia del nostre casament. Totes les fotos capten perfectament tots els instants i els petits detalls d’una forma sensible i amb molta naturalitat. Les llums, els matisos i l’espontaneïtat són l’essència de les seves fotos.
Una gran professional que ens va tractar de meravella des del primer dia. Estem molt contents amb el resultat de tot el reportatge, l’àlbum és realment preciós i cuidat fins al mínim detall. Un 10!


 

Jordi i Sandra

Ana es increíble y te hace sentir super cómodo. Y el resultado son las fotos más increíbles que he visto nunca. La recomiendo 100% porque hace un trabajo realmente fantastico. No podríamos haber escogido a nadie mejor.


 

HN0050br

Natàlia i Héctor

Preboda divertidísima. Su estilo es rustico y ella una mujer fantástica. Se adapta a tus peticiones y su estilo es natural, diferente y divertido. Era lo que buscábamos a un precio muy razonable. Ofrece un catálogo de servicios muy personalizable y flexible. Precio genial.


 

IMG_0116

Christian i Paula

Per nosaltres és una gran professional amb la que dóna gust treballar! Molt propera i agradable i fa unes fotos precioses, a més a més es original. La recomanem per la vostre boda, quedareu satisfets.


 

Miriam y Astor

Anna es una gran profesional, sabe captar el momento y estamos encantados tanto con el preboda y el reportaje de boda. El álbum es maravilloso, no puedes dejar de ver todas las fotos. Sin duda, voy a recomendar a Anna.

“volia dir-t’he que ens ha agradat moltissim l’álbum i que la panoràmica de Bcn la ficaré al menjador que sàpiga la gent de Madrid quina ciutat més maca és Barcelona”.

 


IMG_0174VINT

 Ferran i Gemma

Anna, ¡una gran profesional y gran persona! Nos mimó en todo momento, tanto a nosotros como a todos los invitados. Hemos tenido la gran suerte de mantener el contacto después de nuestra boda. ¡Os lo recomendamos 100%! Anna ets la millor! G&F


opinions-01-foto

Luis i Mercedes

“Anna Mas es de aquellos profesionales de los que quedan pocos y que unos sueña con encontrar para su día especial: apasionada por su trabajo, no le importa hacer las horas que sean y adaptarse como sea con tal de que todo quede perfecto y a s gusto de los novios. Te hace sentir súper a gusto porque es tremendamente humana, empática, alegre y entusiasta. Ni mi marido ni yo somos especialmente fotogénicos y durante la sesión fotográfica pre-boda, fue la primera vez en que nos vimos realmente bien: consiguió sacar lo mejor de nosotros en unas fotos muy naturales y espontáneas al mismo tiempo que bonitas.
Pero supongo que lo que mejor nos hizo sentir (y saber que habíamos acertado de pleno) es que no sientes que este “trabajando para ti” sino que te está “acompañando” y que se pone en tu piel como si fuera su propia boda. Sin duda se la recomendaría a toda pareja de novios”

 


Jim i Gemma

La seva resposta va ser ràpida i professional. Durant el dia, ens va fer sentir còmodes i relaxats. I amb les seves fotos vàrem quedar encantats. Va superar totes les nostres expectatives i per un preu increïble. La recomanen cent per cent

 


Ana i Yannick

“Anna es una persona muy cercana. Tiene un ojo increible para captar los momentos especiales. Sus fotos son cálidas y emocionantes. Fue todo un placer para nosotros contar con ella. Os la recomendamos sin ningún tipo de duda.”


IMG_2149

Albert i Cristina

“L’Anna va captar de seguida la nostra idea i va ser molt fàcil treballar amb ella! Té un estil de fotografia molt actual, sense posados, sense estrés, ràpid, natural… Coneix moltes masies i que el fotògraf coneixi la zona, sempre es un plus! Estem súper contents amb els resultats! Moltes gràcies Anna!”


 

IMG_8331

Ricard i Jessica

Desde que la conocimos no tuvimos ninguna duda en que ella tenía que ser nuestra fotógrafa, pero Anna ha superado nuestras expectativas. Nos ha hecho un álbum increíble, con un resumen perfecto de las emociones que vivimos el día de nuestra boda. Y qué decir de las fotos del previo… ¡preciosas! Gracias por todo. Si buscáis fotógrafo, no tengáis ninguna duda, ¡Anna os gustará seguro!


 

IMG_0015

Pere i Susanna

Ens vam posar en contacte amb Bodes Autèntiques perquè ens va semblar un tipus de fotografia amb molta bellesa, i que es centrava en la naturalitat i l’espontaneïtat del moment. Les nostres expectatives s’han complert al 100%, les fotografies del nostre casament han quedat precioses. Pel que fa a la fotògrafa, és una dona encantadora, amb passió per la seva feina, cosa que es reflecteix en els resultats. 100% recomanable.


 

IMG_6573

Miguel i Halimeh

“Simplemente, la mejor. Para nosotros las fotos eran una de las claves de nuestra boda y Anna entendió a la perfección lo que queríamos. Es una gozada encontrarse con profesionales de su talla, con ella sabes que no va a haber error. Consejo: contratad también la sesión preboda, es muy útil para conoceros un poco y evitar nervios el día de la boda. Besos, Anna, y muchas gracias por plasmar de una forma tan bonita un día inolvidable”.


IMG_6696

Luis i Gemma

Vivimos en Granollers pero nos casamos en la maravillosa isla de Formentera en julio y tuvimos claro desde el primer momento que Anna era la mejor persona que podía fotografiar nuestra boda. No nos equivocamos. Las fotos son preciosas (¡no nos cansamos de verlas!) y reflejan cada uno de los detalles y las emociones vividas, no solo las nuestras, sino las de todos los invitados. Nos sentimos muy cómodos con ella en todo momento y se adaptó a nuestras necesidades e ideas sin dudarlo. Sabe captar con su cámara momentos únicos y sus fotos son capaces de trasmitir lo que muchas veces es complicado expresar con palabras. Gran profesional, flexible, inquieta, entusiasta, activa. Recomendamos sus servicios sin dudarlo.


IMG_3736br

David i Elisenda

Ens vam casar aquest juliol passat a Sant Pere de Clarà, i ells ens van recomanar a l’Anna Mas com a fotògrafa. Al principi pensàvem demanar-li algun amic o familiar que ens fes les fotografies, però quan vam parlar amb l’Anna i ens va ensenyar les seves fotos i els seus àlbums, no vam tenir cap dubte en contractar-la. Fins i tot vam decidir fer una sessió pre-boda, ens va portar a un lloc preciós, i va fer que ens ho passéssim genial i perdéssim una mica la vergonya davant de la càmera. És una gran professional, fa unes fotos precioses i te molt de gust a l’hora de maquetar l’ àlbum. Si esteu pensant en contractar-la, no ho dubteu més.


IMG_4655

Àlex i Eva

Va ser un plaer poder estar a les mans de l’Anna, sempre oberta a les nostres propostes i adaptant-se a les nostres preferències. Tenim un àlbum ple de detalls, res de les típiques fotografies… Buscàvem una professional i amb ella tens els resultats esperats. Se’ns va fer una mica llarga l’espera fins que ens arribes l’àlbum, això sí… Però el resultat molt bé!


 

IMG_2872

Ana i Santi

Nos recomendaron a Anna en el lugar donde celebrábamos la boda y contar finalmente con ella fue una de las mejores decisiones que tomamos!
Vivimos fuera de España y se adaptó fácilmente a nuestra disponibilidad. Es una gran profesional que ama la fotografía y que supo captar en todo momento la naturalidad que buscábamos para ese día.
Sus reportajes son de calidad y a buen precio, con entrega rápida y sobretodo, hace que el día de la boda tanto novios como invitados se sientan cómodos y a gusto con su trabajo, pasando prácticamente inadvertida con un resultado espectacular.
Sin duda alguna, volveríamos a contar con ella, una profesional que recomiendo 100%


 

131

Gerard i Núria

Desde el principio Anna te hace sentir muy cómodo al hacer las fotos. Es muy buena captando las reacciones espontáneas, y se muestra abierta a nuevas ideas. Hemos quedado muy satisfechos con el álbum y las copias para las familias. ¡Un éxito!


 

IMG_9497

Joan i Griselda

Desde el primer momento que vimos su trabajo nos encanto, y ya supimos que ella seria la fotógrafa de nuestra boda. Es muy profesional, y activa, y las fotos que nos hizo son impresionantes. sabe captar el momento perfecto en cada situación, y por eso salen unas fotografías sorprendentes. Sin duda alguna, volveremos a contratar su servicio para alguna otra situación especial.


 

IMG_3669br

Gerard i Alba

La feina feta abans, durant i després de la boda va ser fantàstica! Ens va encantar tot! És molt professional amb la feina a part d’oferir un tracte inmillorable! Estem encantats! No tindrem cap dubte de tornar-hi a contactar per qualsevol altre event de la nostra vida!


 

IMG_1384br

Judith i Rubén

Aquest estiu va ser el nostre gran dia i una de les coses mes importants es escollir un bon/a fotografa, ja que en aquest cas ella va inmortalizar imatges que podrem recordar tota la vida. Sense cap dubte vam escollir a la millor! Es impresionant el seu treball i la seva professionalitat. La seva proximitat, la familiaritat com ens va tractar, el carinyo amb el que feia les fotos…. sense dubtes, vam escollir a la millor i ho volem recomanar a tothom. A la familia ja som dues que hem confiat en ella i no ens ha defraudat tot el contrari, hem quedat meravellats.


 

IMG_7120br

Noe i Anna

Tenir l’Anna com a fotògrafa de la nostra boda -i preboda- va ser una gran elecció. Destacaria la bona relació qualitat-preu i la discressió del seu treball. Durant la boda, gairebé no es va notar que hi era però, malgrat això, va fer unes fotos més que espectaculars! El preboda també va ser genial. Vàrem disfrutar moltíssim amb la seva naturalitat….que ens va contagiar!


IMG_6690

Maria i Jose

Conocimos a Anna a raíz de un proyecto que nada tenía que ver con las bodas. Y de repente cuando planeábamos nuestro enlace se nos encendió una lucecita: teníamos que pedírselo. Somos muy jóvenes y teníamos poco presupuesto con lo cual la propuesta podía ser comprometedora. Pocas fotos y poco tiempo, pero buen resultado. Y por un precio muy muy asequible. Quedamos más que encantados con su acompañamiento, su trabajo y el resultado final. ¡Una joya! Ya hemos recomendado su trabajo a muchos amigos y conocidos.


 

DSC_6254-2br

Francesc i Àfrica

“Hola Anna,

ens vas fer el reportatge de la boda al juny del 2011.

Avui hem fet un exercici que feia anys que no fèiem, que consisteix en obrir el book que ens vas fer.T’haig de dir que ens hem tornat a emocionar els dos  veient les imatges, i m’ha fet adonar de la gran, gran, gran feina que vas fer tant tu, com la teva companya (2a fotografa) aquell dia.M’ha fet gràcia veure que tens 4 fotos nostres en la teva presentació a la web.

Amb el temps, repassant el book, m’adono del gran encert que vam tenir en llogar els teus serveis professionals. Ets una gran professional.

Sé que aquest mail en aquest moment pot semblar estrany, però he pensat que era de justícia compartir amb tu les emocions que m’han revifat al veure la feina que vas fer aquell dia, gairebé em sembla recordar les olors a través de les teves fotos. 😉

Gràcies.”


DSC_0604

Joan i Jèssica

Contratar a Anna fue la mejor elección que hicimos para nuestra boda. Hicimos el preboda y nos lo pasamos genial, no le importó hacer 100km para ir a donde queríamos. En la boda casi ni la vimos, no nos agobió, que era un punto importante para nosotros, y el resultado fue más que excelente.
Desde entonces siempre la tenemos en mente y ya nos ha hecho un álbum familiar.
Si lo que queréis es tener fotos de autor, artísticas, naturales, pasarlo bien y sacar lo mejor de vosotros, Anna es vuestra fotógrafa.