Anna Mas Fotografia reportatges fotografics
BODA

AIXÒ NO ÉS UN COMIAT DE SOLTERES!

Em truca la Cristina i em pregunta una mica tímida que si faig sessions fotogràfiques però que vol una cosa una mica especial. Ella i les seves amigues fan 30 anys i per celebrar-ho els hi vol regalar una sessió fotogràfica. Una idea magnifica!!! El que a la Cristina li fa una mica de vergonya confessar és que tenen una afecció, els agrada molt  disfressar-se. M’encanten les propostes diferents!. Estic uns dies pensant en la localització i els hi proposo un raconet tranquil del Poble Nou.

El dia D m’ensenyen tot el que porten mentre prenem un cafè. S’han deixat les dents postisses que algun cop s’han endut de marxa, però podem triar entre tot tipus de barrets, bigotis etc. Comença la diversió ….


Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Laia 5 juny, 2014 at 23:38

    Hola Anna!! Sóc una de les fotografiades!!! Les fotos son una passada!! És un gran regal que ens ha fet la cristina, per les fotos i perquè la sessió fotogràfica va ser genial!!! Ens ho vam passar molt bé! Fins i tot tenia agulletes d tant riure… Jejje Gràcies per aquestes magnífiques fotos!!!

  • Reply Cristina 6 juny, 2014 at 11:49

    Recomano 100% l’experiència!!Només cal veure el resultat,les fotos parlen per si mateixes.
    Gràcies per haber conectat plenament amb la nostra idea “boja” i per haber-nos fet sentir tan bé durant la sessió.

  • Reply Sandra 6 juny, 2014 at 13:43

    Aqui la tercera testimoni! Una experiencia genial i en molt bona companyia! L’unic que va faltar van ser les dents postisses, pero ja les portarem per la sessio dels 40! (a la dels 60 ja no ens caldran :D). Recommano totalment a l’Anna! Una noia molt simpatica i que ens va fer sentir molt be! No nomes vam riure molt sino que despres de veure les fotos ens va fer pujar l’autoestima! 🙂 Moltes gracies de nou!

  • Leave a Reply